Today

Har inte kunnat sova mycket inatt. Har promenerat i sömnen också! Äckligaste känslan. Hatar det! Men vad ska man göra. Kan inte göra något åt det. Var uppe redan klockan 8, men försökte tvinga mig själv att somna om. Men det gick ju väldigt bra.

Solen skiner idag igen. Blir nog havet idag igen. Vill ju bättra på solbrännan. För den börjar ju försvinna nu. Så blir det väl när man bor i Sverige och sommarjobbar 5 dagar i veckan. Och det är ju inte alltid solen tittar fram lördag-söndag.

Ingen målning idag

Hatar mig själv just nu. Varför skulle jag ha så bråttom? Jo, för att jag vill få ordning i lägenheten NU såklart! Så igår spacklade jag igen de fula hålen som den förra hyresgästen försökt fixa med silikon? Varför inte göra det ordentligt.. och jag hatar mig själv att jag inte anmälde det till föreningen. För då kanske dem hade gjort om det. Märkte förut när jag slipade att det ser för jävligt ut! Så nu kan inte jag och syrran måla om ikväll som planerat =/ Får väl försöka göra något annat roligt ikväll istället.

Hjulet i Göteborg

 

En vacker dag ska jag åka detta hjulet hade jag tänkt. Ta med kameran och trevligt sällskap! Se hur utsikten ser ut från toppen och tycka att det kittlas i magen :) Någon som vill följa med?

A musician in Gothenburg


På väg hem  från jobbet i veckan gick jag via brunnsparken. En mysig man satt och spelade på sin gitarr och sjöng trevliga visor. Det var mycket folk runtomkring. Och man såg hur glada människorna blev av att lyssna till honom. Han hade en härlig röst och det gick ett glädjerus genom min kropp. Han fick mig på ett mycket bra humör! Jag är glad att jag hade kameran med mig. För nu kan jag se tillbaka på detta minnet och le när jag behöver muntras upp.

Vattenbad

 


Gör ditt eget vattenbad:
Du behöver rabarberblad. Storleken beror på hur stora du själv vill ha. Men mitt tips är att försöka hitta så stora som möjligt. Köp fin-cement. Och om du har en skottkärra hemma så fyller du den med sand. Sedan formar du som en "kulle" och sedan lägger rabarberbladet uppochner på den "kullen". När du blandat färdigt cementen lägger du det över rabarberbladet. Låter det torka över natten och sedan är det färdigt att fylla med vatten och vackra blommor om man vill!

Lycka till!